Equip

L'equip d’enDansa està conformat per professionals multidisciplinaris que es reuneixen per primera vegada al voltant d’aquest projecte amb l’interès d’explorar una nova metodologia que contribuïsca a la construcció d’entorns més inclusius des de la creativitat i la innovació social.

Fran Azorín

Barbara Branchini

Christel Centelles

Vicent Gisbert

Arquitecte, tècnic en participació i especialitzat en SIG. Dins de Fent Estudi gaudisc plantejant noves idees i projectes vinculats a la innovació social i urbana, que responguen a les necessitats i recursos de l'entorn. Quan no treballe, participe en moviments socials, procure arrelar-me al mar o la muntanya i m'apassione per tot allò creatiu que naix dels humans.

A enDansa, m'encarregue de la part administrativa, gestió econòmica i de justificació, no tan divertida, però necessària.

Llicenciada en Ciències Polítiques, m'he format en l'aplicació d'un enfocament participatiu, en la recerca i gestió pública, així com en l'avaluació de programes i polítiques públiques. M'encanta l'esdevenir de les idees i la seua consolidació a través de l'estudi i l'evidència. M'apassiona la trobada entre perspectives i cultures diferents i el mestissatge de sabers.

A enDansa estic a càrrec de l'avaluació de processos i resultats del projecte.

Arquitecta i amant del dibuix des de molt menudeta, vaig descobrir l’urbanisme feminista, vinculat a la participació, els últims anys de carrera i des d’aleshores no he deixat d’estar vinculada, d’una manera o altra. Em motiva entendre les processos vitals de les persones i pense que és fonamental ficar-les en el centre del disseny de les nostres ciutats.

A enDansa done suport en l'anàlisi i la gestió de la informació obtinguda en tot el procés, així com en la comunicació d’aquesta.


Ballarí, coreògraf, creador i pedagog. Em fascina treballar en projectes que impliquen diferents sectors de la població i que ofereixen interseccions entre l'àmbit de la pedagogia, l'art i altres disciplines, adoptant una perspectiva centrada en la investigació i l'experimentació, on el procés té més importància que els resultats que es puguen aconseguir.

A enDansa, per una banda, impartisc els tallers de moviment a alumnes i veïnat de Natzaret, i per l'altra, documente, a través de vídeos, tot el procés.


Isabel González

Eva Raga

Carla Sentieri

Arquitecta i tècnica en participació. Gaudisc del contacte amb gent diversa i del treball en equip als projectes que combinen distintes disciplines i sabers. M'apassionen les històries, als llibres i a la gran pantalla.

A enDansa participe en l’elaboració de la Guia Metodològica per a l’assoliment de ciutats adaptades a les necessitats de la gent gran.

Arquitecta de formació i curiosa en molts altres camps. M’apassionen les relacions humanes i m’agrada formar part de projectes creatius que contribueixen a generar espais i dinàmiques que milloren la vida de les persones.

A enDansa m'encarregue de coordinar les diverses activitats i establir el contacte en el barri de Natzaret i el seu veïnat.

Arquitecta i professora de projectes des de l'any 2000, he vinculat la meua preocupació pels espais d'aprenentatge, l'habitatge i els processos formatius a través de l'arquitectura en la meua activitat professional i docent col·laborant amb diferents equips de treball.

A enDansa represente a la Universitat Politècnica de València i coordine la participació i formació dels estudiants de l'Escola d'Arquitectura de València en el projecte.