Taller ETSA 04

Amb alumnes de 2n curs del Grau d'Arquitectura i de Màster

Activitat realitzada el 16 d'abril de 2021

#Dansa #Músicaendirecte #Universitat #Emocions #Arquitectura

En aquesta última sessió a la facultat d’arquitectura tractem novament el concepte d'escolta activa, no sols amb la nostra parella o els altres participants del taller, sinó també perquè ens acompanya un músic que toca en directe. D'aquesta manera el moviment sempre es desenvolupa condicionat per l'espai sonor i la música és composta influenciada per la dansa.

Treballem amb la idea de la transformació d’un límit en un avantatge, a partir del moviment a través de la manipulació d'un objecte, així com del contacte físic amb una altra persona.

Tractem també el concepte de composició instantània mitjançant la dansa, i de com convertir una proposta individual en una col·lectiva on totes les parts són fonamentals per al desenvolupament final. Es genera un veritable procés de creació col·lectiva.


"Me ha gustado mucho cambiar de pareja porque dependiendo de con quien realizabas la actividad, te comportabas diferente"

(Alumna i participant del taller)Lloc: Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de València (UPV)Nombre de participants: 8 alumnes